Werving en Selectie

Werving en selectie in de Bouw en Techniek

Onze werving en selectie consultants hebben jaren ervaring in de technische branche. Deze ervaring passen ze toe bij het werven en selecteren van kandidaten voor opdrachtgevers. Een bijkomstigheid is dat we door de jaren heen een groot netwerk hebben opgebouwd. Ons grote netwerk maakt het voor ons makkelijker om een geschikte kandidaat te werven & te selecteren.

Bouw & technische branche werving & selectie

Wij weten als geen ander hoe het is om lastig gevallen te worden met kandidaten die niet aansluiten bij uw wensen. Vandaar dat wij onze vakkennis toepassen bij het selecteren van een geschikte kandidaat. Wij hebben genoeg kennis in huis om te beoordelen of iemand voldoende past bij de functie die aangeboden wordt. Op deze manier heeft u gelijk baat bij de gekozen kandidaat en bewijst deze kandidaat gelijk zijn waarde binnen uw bedrijf.

Werving en selectie procedure

MVO Flex verzorgt het gehele werving en selectie proces. Daarbij gaan we uit van de drijfveren van de kandidaat. Wij beoordelen of de kandidaat nauwkeurig aansluit bij de aangeboden functie én of de kandidaat goed binnen het bedrijf past. Hierdoor krijgt u gedreven kandidaten die gemotiveerd zijn om bij u aan de slag te gaan. Na een kennismakingsgesprek brengen wij uw wensen en behoeften in kaart. Vervolgens gaan wij aan de slag om in ons brede technische netwerk een geschikte match voor u te vinden.

Direct personeel nodig?

Hogere werkdruk maakt uw bedrijf inefficiënt en doet af aan de kwaliteit van uw werk. Werknemers raken overspannen en dit benadeeld het gehele bedrijf. Zorg daarom tijdig voor werknemers die de werkdruk kunnen opvangen. Heeft u zo snel mogelijk technisch personeel nodig om welke reden dan ook? Laat het ons weten, dan gaan wij gelijk aan de slag om geschikt technisch personeel voor u te werven & te selecteren.

VACATURES