Vacatures

Technische vacatures

Bekijk onderstaande technische vacatures en ontdek nieuwe mogelijkheden! MVO Flex beschikt over talloze vacatures en opdrachten in alles wat ook maar met techniek te maken heeft. Met vacatures in de techniek op het gebied van bijvoorbeeld elektronica, de bouw en installatietechniek hebben we altijd wel geschikt werk. Voor iedere professional of specialist. In elke technische sector.

Technische vacatures in installatietechniek

De installatietechnici zorgen ervoor dat gebouwen en panden gebruikt kunnen worden zoals ze bedoeld zijn. Opdracht- en werkgevers in deze branche bevinden zich veel uitdagende banen als onderhoudsmonteur of service engineer. Maar ook voor loodgieters en elektriciens zijn deze vacatures zeker het bekijken waard. Je weet immers maar nooit!

Werken in de werktuigbouw

Voor technische vacatures in de werktuigbouw, gaat u voornamelijk aan de slag voor prominente bedrijven in de machinebouw, assemblage of het onderhoud. Als werktuigbouwkundige kunt u gemakkelijk aan de slag als werkvoorbereider, onderhoudsmonteur of servicetechnicus.

Vacatures in de elektrotechniek

MVO Flexwerk heeft verscheidene technische vacatures voor uitzendkrachten of detacheerders die werkzaam (willen) zijn in de elektrotechniek of elektronica. U kunt hierbij denken aan werkvoorbereiders, ontwerpers van elektronische installaties en natuurlijk servicemonteurs die wel raad weten met storingen en het onderhoud van allerlei systemen.

Bouw en civiele techniek vacatures

Binnen de bouw en civiele techniek vindt u vacatures die te maken hebben met het aanleggen van grond-, weg- en waterbouw (GWW) en technische vacatures waarin u uw bouwkundige ei kwijt kan. Ook in deze sector zijn er vacatures als werkvoorbereider en onderhoudsmonteur, maar ook als planner kunt u hier prima uit de voeten.

VACATURES

  • Alle vacatures
  • Bouw en civiele techniek
  • Elektrotechniek
  • Installatietechniek