Uitzenden

MVO FLEX

Personeel op uitzendbasis

Tijdelijk technisch personeel op uitzendbasis is ideaal voor projecten of werkzaamheden die tijdelijk of seizoensgebonden zijn. Heeft u een groot project op de planning staan? Of is er op uw werkvloer sprake van afwezigheid waardoor u tijdelijk personeel te kort heeft? Wij helpen u graag bij het vinden van geschikt technisch personeel op uitzendbasis. Bij MVO Flex vindt u vakkundige flexwerkers waardoor u zelf niet op zoek hoeft te gaan naar tijdelijk personeel.

Technisch uitzendbureau

Wij weten als geen ander dat bij technisch werk het gaat om nauwkeurigheid en expertise om problemen bij projecten te voorkomen. Daarom zorgen wij, als technisch uitzendbureau, ervoor dat we alleen de juiste man voor de klus aan u uitzenden. MVO Flex is gespecialiseerd in het uitzenden van professionals binnen de technische branche. De technische branche is een breed begrip. Zo bemiddelen wij lassers, installatie-monteurs, data-ingenieurs, timmerlieden en nog een aantal beroepen. Weet u niet of uw aanvraag hieronder valt dan bent u welkom om een aanvraag te doen.

MVO Flex uitzendbureau in techniek

Procedure uitzending

U bent op zoek naar een uitzendbureau voor technisch personeel. Na een kennismakingsgesprek brengen wij uw wensen en behoeften in kaart. Zodra we op één lijn zitten gaan we aan de slag met het zoeken van een geschikte match. In ons netwerk zoeken we naar een uitzendkracht die nauw aansluit bij uw bedrijf én die direct ingezet kan worden. We zorgen ervoor dat de gekozen uitzendkracht een juiste start maakt bij uw bedrijf. Tijdens het traject staan we altijd open voor vragen over de uitzending, wij staan altijd voor u en de uitzendkracht klaar.

Via MVO Flex uitzenden?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die wij bieden, of wilt u graag een keer om de tafel? Neem gerust contact met ons op om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

VACATURES