Werknemer

Zoekt u banen in de techniek?

Maak kennis met de professionals van MVO Flex en ontdek verschillende banen in de techniek die écht bij u passen! Of het nu gaat om banen in de installatietechniek, de bouw, civiele techniek of service engineering… We zijn van alle markten thuis. We leren u en uw talenten graag kennen, zodat we samen het perfecte werk voor u kunnen vinden. Daarnaast begeleiden we u tijdens het gehele traject, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Alles wordt geregeld. Schrijf u in en ga aan de slag in één van de vele banen in de techniek!

Scholing

Om u zo goed mogelijk te helpen bij het vinden van de meest geschikte banen in de techniek, willen we u graag leren kennen. Wat u wilt, maar vooral ook wat u kunt. Hebben we geschikt werk voor u gevonden, maar mist u net wat vaardigheden die wel van pas komen? Geen probleem! We stellen graag een ontwikkelingsplan op, zodat u met trainingen, cursussen en opleidingen uw vaardigheden en kennis kunt opfrissen en aanscherpen waar nodig. Scholing op maat, dus. U kunt dus altijd vol zelfvertrouwen beginnen bij uw nieuwe baan. Maak een afspraak met één van onze professionals en ervaar het zelf.

MVO Flex uitzendbureau in techniek

Welke banen in de techniek zijn er?

Neem een duik in onze vacatures en ontdek uw ideale baan! We bieden u vacatures in allerlei technische vakgebieden. U kunt hierbij denken aan banen als service monteur en werkvoorbereider in de elektrotechniek, loodgieter en engineer in de installatietechniek, tekenaar en timmerman in de bouw en ga zo maar door. Kortom, we kunnen voor technische vakmensen uit iedere branch wel geschikt werk vinden. Schrijf u in bij MVO Flex en bekijk onze technische vacatures om te zien of er ook een baan of opdracht voor u bij zit.

VACATURES