Branches

MVO Flex uitzendbureau in techniek

Technisch personeel in elke sector

De technische branche omvat een erg breed werkveld. Gelukkig, rijkt ons netwerk en expertisegebied erg ver, waardoor we u altijd kunnen voorzien van geschikt technisch personeel. In elke sector en voor elke klus. Inmiddels hebben wij medewerkers geleverd aan bedrijven in de installatietechniek, werktuigbouw, elektrotechniek en natuurlijk de bouw. Maar we hebben ook kunnen voorzien in krachten voor specifieke sectoren als de beveiligingstechniek of in het onderhoud. Kortom, neem contact met ons op en we kijken meteen wat we voor u en uw specifieke branche kunnen betekenen.

Medewerkers op maat

Wij van MVO Flex leveren dus uitzendkrachten, detacheerders en andersoortige medewerkers in allerlei soorten en maten. Vakmensen met uiteenlopende specialisaties. Zo zijn er in ons bestand service- en onderhoudsmonteurs te vinden die ideaal geschikt zijn voor bijvoorbeeld in de technische dienst van een ziekenhuis of hotel. Maar ook werkvoorbereiders, ontwerpers, tekenaars en constructeurs zitten in ons bestand. Hierdoor vinden we voor elke klus de perfecte kandidaat. Ongeacht uw branche.

Ontwikkeld & gemotiveerd

We zorgen bovendien dat al ons technisch personeel altijd op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied. We bieden ze cursussen, trainingen en coaching om uitstekend te kunnen blijven presteren. Zo worden de inwerktijden korter en kunnen ze meteen aan de slag. Wel zo handig, als u bijvoorbeeld op zeer korte termijn technisch personeel nodig heeft.

Direct technisch personeel nodig?

Om tal van redenen heeft men wel eens acuut technisch personeel nodig. Bijvoorbeeld door een (tijdelijk) veel te hoge werkdruk, waardoor uw bedrijf inefficiënt wordt en u bovendien inlevert op de kwaliteit van uw werk. Werknemers raken overspannen en dit benadeelt het gehele bedrijf. Zorg daarom tijdig voor werknemers die de werkdruk kunnen opvangen. Heeft u zo snel mogelijk technisch personeel nodig om welke reden dan ook? Laat het ons weten, dan gaan wij gelijk aan de slag.

VACATURES