Werkgever

Referentie
MVO FLEX

Voor werkgevers

MVO Flex is voornamelijk geschikt voor bedrijven die personeel zoeken in de technische branche. Door onze technische achtergrond weten wij hoe moeilijk het kan zijn om het juiste technische personeel te vinden. Niet alleen het vinden van vast personeel kan lastig zijn, het vinden van tijdelijk personeel vergt ook tijd. In de technische branche komt het namelijk vaak voor dat er tijdelijk een hogere werkdruk ontstaat door bijvoorbeeld een groot project. Indien u dit aangeeft kunnen wij in een versneld traject er voor zorgen dat u op tijd het geschikte personeel voor de klus in dienst heeft.

Wij bemiddelen personeel van middelbaar tot hoger opgeleid niveau. U geeft aan waar de kandidaat aan moet voldoen, welke opleiding er genoten moet zijn en hoeveel ervaring een kandidaat moet hebben. Dan gaan wij vervolgens op zoek binnen ons brede netwerk van professionals.

Een goede match tussen kandidaat en bedrijf is waar wij ons vol overgave voor inzetten. Om die goede match waar te maken leren we onze kandidaten grondig kennen. Daarbij kijken we verder dan alleen het CV. Ons netwerk bestaat daardoor uit personen die de juiste mindset hebben, ambitieus zijn en goede drijfveren hebben.

Matching

 In de loop van tijd heeft MVO Flex een groot netwerk van professionals opgebouwd. We vinden voor u de perfecte match door de wensen en behoefte van beide kanten goed in kaart te brengen. Zo is de werkgever én de werknemer tevreden bij de nieuwe werkgelegenheid. Wij begeleiden het gehele traject, van het selecteren van een geschikte kandidaat tot een succesvolle start en samenwerking.

Onze taak is geslaagd als er direct resultaat is. Dit doen we door kandidaten aan te bieden waar u gelijk baat bij hebt en die uw organisatie direct versterken. Bent u als werkgever op zoek naar technisch personeel? Dan komen wij graag in contact met u om de mogelijkheden te bespreken.

VACATURES