Detacheren

MVO Flex uitzendbureau in techniek

Technisch detacheringsbureau

Het vinden van geschikt technisch personeel kan een flinke uitdaging zijn. MVO Flex is een technisch detacheringsbureau dat gekwalificeerd personeel werft, selecteert en detacheert voor een vaste of tijdelijke werkplek. Onze focus ligt op de bouw en techniek.

Selectie van specialisten

Tijdens het selecteren en werven van personeel letten wij nauwkeurig op een open en professionele houding, werkervaring, relevante diploma’s in het vakgebied en op de persoon achter het CV. Ons netwerk bestaat uit personen die de juiste mindset hebben en ambitieus zijn. Op zoek naar specifieke eigenschappen of kwaliteiten voor uw bedrijf? Meld het ons, dan zorgen wij dat we ook voor specifieke verzoeken een geschikte oplossing kunnen bieden.

Kennis en ervaring

Bij het detacheren van personeel kijken we naar de wensen van de werkgever. Waar moet de kandidaat aan voldoen, welke opleiding moet er genoten zijn en hoeveel ervaring de kandidaat moet hebben. Door onze technische ervaring weten wij een goede match te vinden tussen bedrijf en kandidaat. Zo weet u dat u verzekerd bent van een kandidaat die direct van meerwaarde is voor uw bedrijf.

Zo werkt technisch detacheringsbureau MVO Flex

Na een kennismakingsgesprek brengen wij uw wensen en behoeften in kaart. Vervolgens gaan wij aan de slag om in ons brede technische netwerk een geschikte match voor u te vinden. Zodra we een selectie hebben gemaakt gaat de samenwerking van start. Wij begeleiden het proces totdat de kandidaat succesvol aan het werk is bij de werkgever. Mocht u tegen vragen of problemen lopen dan staan wij altijd klaar voor u.

Direct resultaat

Onze taak is geslaagd als er direct resultaat is. Dit doen we door kandidaten aan te bieden waar u gelijk baat bij hebt en die uw organisatie direct versterken. Bent u als werkgever op zoek naar technisch personeel? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden van ons technisch detacheringsbureau te bespreken.

VACATURES