Kennis en Ervaring

Het volgen van een opleiding via uitzendbureau MVO Flex

Als uitzendbureau zijn we altijd op zoek naar de juiste balans tussen de vraag en het aanbod van werknemers. We voorzien bedrijven van de meest geschikte werknemers. En dat bent u! Om daarvoor te kunnen blijven zorgen, bieden we onze krachten allerlei mogelijkheden voor een opleiding via uitzendbureau MVO Flex. Met een gerichte training, cursus of opleiding zorgt u er namelijk voor dat u de meest geschikte kandidaat voor de job bent. En zo maakt u een grotere kans om uw baan te behouden!

Persoonlijk ontwikkelingsplan

We leren u en uw talenten graag kennen, zodat we samen een persoonlijk ontwikkelingsplan kunnen opstellen. Afgestemd op uw wensen en ambities. Met zo’n ontwikkelingsplan kunt u vervolgens doelgericht werken aan uw kennis en vaardigheden, zodat u gemakkelijk de volgende stap in uw carrière kunt zetten. U wordt beter in uw vak en kunt meer afwisselend werk gaan doen. Of misschien ambieert u wel een compleet andere functie? Schrijf uzelf in en ontdek de mogelijkheden!

Hoe werkt het?

Nadat we samen uitgezocht hebben wat u kunt en vooral ook wat u wílt kunnen, gaan we kijken naar hoe en waar u uzelf kunt gaan verbeteren. U kunt hierbij denken aan een online cursus, die u rustig op uw eigen tempo kunt voltooien. Maar ook als u niet zo graag met uw neus in de boeken zit, kunt u uzelf blijven ontwikkelen. Loop bijvoorbeeld eens een paar daagjes mee op een andere afdeling of zelfs bij een ander bedrijf. We investeren graag in u, maar u bent zelf wel verantwoordelijk voor het leerproces.

Waarom volg je een opleiding via een uitzendbureau?

Ten eerste om uzelf te blijven ontwikkelen, natuurlijk. Werkgevers zien bovendien graag medewerkers die ambitieus zijn en die zich ontplooien. Daarnaast krijgt u bij MVO Flex professionele begeleiding, zodat u zeker weet dat de tijd die u investeert zich ook echt uitbetaald. En dat is wel zo fijn.

VACATURES