Over MVO Flex

MVO FLEX

Over ons

Over technisch uitzendbureau MVO Flex

Als technisch uitzendbureau bemiddelt MVO Flex bij allerhande personeelskwesties voor bedrijven en instanties in de technische sector. We bieden nieuwe kansen aan getalenteerde vakmensen en zorgen voor de meest geschikte kandidaten voor ondernemingen. Naast een zo hoog mogelijk rendement voor de bedrijven die wij helpen, streven we bovendien naar meer dan goed ontwikkelde kandidaten. Werknemers met kennis van zaken en de juiste vaardigheden die het verschil kunnen maken.

Hoe doen we dat?

Door talent te koesteren, behouden én verder te ontwikkelen. Wij, van technisch uitzendbureau MVO Flex, zijn er van overtuigd dat er genoeg technisch getalenteerde vakmensen rondlopen, maar dat het niet altijd meteen zichtbaar is. We leren kandidaten daarom graag persoonlijk kennen, waardoor we hun vaardigheden en motivaties beter in kaart kunnen brengen. Daarnaast bieden we ze verschillende trainingen, cursussen en opleidingen aan, zodat onze kandidaten altijd goed voorbereid aan de slag kunnen. Voor de werknemer als voor de werkgever wel zo fijn.

Zo werken we

Korte lijntjes. Daar houden we van. Want iedereen is er ten slotte bij gebaat. U kunt er daarom van op aan dat we zeggen wat we doen, maar ook vooral doen wat we zeggen. Zo weet u te allen tijde precies waar u aan toe bent. Daarnaast kunnen we hierdoor snel schakelen en leveren we direct het technisch personeel waar u op zit te wachten. Met onze uitgebreide ervaring in werving en selectie vinden we de meest geschikte kandidaat voor de job, waarbij we altijd rekening houden met de mens achter het talent.

Interesse in technisch uitzendbureau MVO Flex?

Bekijk de technische vacatures en maak alvast kennis met een nieuwe, passende baan! Of neem vrijblijvend contact met ons op, ontmoet ons ervaren team en ontdek wat technisch uitzendbureau MVO Flex voor uw onderneming kan betekenen!