Referenties

MVO FLEX

Van Egmond Groep

van egmond groep

Algemeen Van Egmond Groep
Van Egmond Groep is een groep bedrijven, gericht op het leveren van goederen en diensten op het gebied van elektrotechniek en industriële automatisering.
Ons motto: Wij voegen iets toe!

Van Egmond Industriële Automatisering is al 35 jaar actief op het gebied van deel- en totaalprojecten in alle sectoren van de industrie. Software-engineering en panelenbouw zijn hierbij de sleutelwoorden.
De engineering en assemblage van energieverdeelsystemen stelt ons in staat een totaalleverancier te zijn voor installateurs en zelfinstallerende industrie.
Ook hier voegen wij iets toe …

Samenwerking MVO en Van Egmond Groep
De samenwerking tussen MVO en de Van Egmond Groep verloopt soepel door helder, transparant en eerlijk naar elkaar te communiceren. Door de juiste vraag neer te leggen is MVO in staat de juiste mensen in te zetten op onze projecten. Kwaliteit gaat voor kwantiteit. Niet alleen op het gebied van personeel, maar in het gehele proces van aanvraag tot facturatie.

Samenwerking tussen Kremer en MVO
Ik heb de afgelopen jaren veel contact gehad met MVO Flex. Ik heb MVO leren kennen als een eerlijke en oprechte partner die alles in het werk stelt om de vraag vanuit Kremer installatie techniek in te vullen. De kandidaten die worden voorgesteld zijn dan ook vaak een match. Ook op het moment dat het moeilijk wordt, en er momenten zijn van onvoorspelbaarheden, kom ik er altijd goed uit met MVO Flex. De samenwerking tussen ons beiden ervaar ik dan ook als zeer positief.

Algemeen
Kremer is een technische, innovatieve groep met alle disciplines in de Elektrotechniek, Industriële Automatisering en ICT & Telecom onder één dak. Als u een betrouwbare en kostenefficiënte partner zoekt, die met Passie voor Techniek ontwerpt, realiseert en beheert, bent u bij Kremer aan het juiste adres.

MVO FLEX

Kremer

kremer installatietechniek