Payrolling

Waarom payroll in de bouw- en techniek sectoren?

In de technische sectoren zoals de elektrotechniek, de installatietechniek en in de bouw is flexibiliteit erg belangrijk. Dit komt voornamelijk door projecten, seizoensgebonden klussen en een wisselende werkdruk. Door deze verschillen in werkdruk wordt het bijhouden van uw administratie geen gemakkelijke taak. Payroll biedt de oplossing. Door een payroll voor bouw- en technieksectoren besteedt u de bijbehorende personeelsadministratie uit. Daarmee creëert u meer tijd om te besteden aan de kernactiviteiten van uw bedrijf.

Betrouwbare payrollpartner

De personeels-en salarisadministratie is een belangrijk onderdeel van uw organisatie. Wij helpen u graag met alle administratieve zaken rondom het aannemen van nieuw personeel. Zo nemen we u alle administratie en risico’s uit handen en kunt u zich richten op het werken met technische vakmensen. Payroll in de bouw neemt niet weg dat u een goed werkgever kunt zijn, het verlicht alleen de handelingen rondom de administratie van uw personeel. Voor eigen ondernemers kan dit de oplossing bieden, aangezien ondernemers vaak bedolven worden onder werk waar ze eigenlijk niet mee bezig willen zijn.

MVO Flex uitzendbureau in techniek

Zorgeloos ondernemen met payroll in de bouw- en techniek

Door onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat de zaken rondom uw personeel goed geregeld zijn. Wij pakken alle zaken op: juridisch werkgeverschap, personeels- en salarisadministratie, werkgeverrisico’s, ziekterisico’s, arbeidsvoorwaarden, verzekeringen, kortom u hoeft zich nergens druk over te maken.
Steeds meer bedrijven in de techniek- en bouwsector maken gebruik van payrollen vanwege de vele voordelen. Indien u een partnerschap met ons aangaat kunt u met een gerust hart uw medewerkers aan ons toevertrouwen.

Payroll MVO Flex

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van payroll in de bouw- en techniek? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van een passend & professioneel advies.

VACATURES